De 9e week (deel B)

En dan is zaterdag 19 februari het tweede uur U aangebroken. Weer drinken we gezellig koffie en weer doet het afscheid zo’n pijn. Pijn in je buik, een brok in je keel. En ook Brai wens ik het allerbeste toe voordat ik hem op schoot zet bij zijn nieuwe baasje. Ik heb even een slecht uur en dan zijn er weer de vier overgebleven pupjes die mijn aandacht vragen.

Al op het eind van de dag kreeg ik een telefoontje dat het met Brai zo goed ging.

DSC_0834.JPG DSC_0835.JPG 

De volgende dag maakte dat deze foto me wederom in tranen bracht. Emotioneel als ik ben.

Eind van de dag kreeg ik al een telefoontje dat het allemaal goed was gegaan met Brai en de volgende dag werd ik al verrast met foto’s en die spraken voor zich.

P2190281.JPG P2200289.JPG

Brai in de tui.n                                                                                    Brai met zijn nieuwe vriendin Nora.

P2200305.JPG P2200309.JPG

Brai en z’nd nieuwe maatje Maartje.             Nou dat zit wel goed,  Brai nog geen dag op zijn nieuwe stek.

 

Samen met Baroes, Barree, Bindi en Beli gaan we verder. Bindi en Baroes worden zaterdag opgehaald om naar de puppycursus te gaan. Na ruim een uur komen ze doodmoe terug. Buiten het overgeven in de auto is het allemaal goed gegaan. Een hele ervaring zowel voor de puppen als voor de nieuwe eigenaren.

DSC_0838.JPG DSC_0839.JPG 

Barree                                                                                                                                 Bindi en Barree

DSC_0843.JPG  DSC_0850.JPG 

Barree uitgeput na een stevig spel.                                                               Beli heeft één oortje steeds omhoog.

DSC_0853.JPG DSC_0854.JPG 

Wat doet Barree hier????                                                                               Zo groot is de Beli nu. keer een schoen.

DSC_0856.JPG 

Kijken mag wel maar aankomen niet. Baroes snapt dit niet, even later zal ze een correctie krijgen.

Naar de dierenarts

Maandag 21 februari gaan ik met Djamara naar de dierenarts voor de tweede enting. Autorijden is geen pretje. Ze zitten met z’n viertjes in de bench die al is neergezet voor Baroes. Als ik ze eruit haar zijn ze allemaal nat van elkaars kwijlen en er liggen wat hoopjes uitgespuugd ei wat ze een uurtje ervoor hebben gekregen. Maar eenmaal uit de auto is alles snel vergeten. Ze dollen en rennen dat het een lieve lust is.

DSC_0860.JPG DSC_0864.JPG DSC_0867.JPG DSC_0868.JPG DSC_0869.JPG 

En weer staat Beli er mooi op!

Bij de dierenarts

De pupjes lopen netjes aan het riempje mee naar binnen. Zij lopen netjes maar wij doen niets anders dan de riemen ontwarren. Eenmaal binnen gaan ze stuk voor stuk op de weegschaal. Daarna mogen ze los en lopen naar iedereen toe die een vriendelijke woord voor hun heeft. Zo ook de dierenarts zelf. Ze lopen de behandelkamer in en stuk voor stuk worden ze nagekeken en krijgen ze een injectie. Geen één heeft erg in de prik. De overblijvers liggen rustig te wachten en verkennen de ruimte wat.

DSC_0874.JPG  DSC_0881.JPG 

Bindi was als eerste aan de beurt. Ze liet alles rustig toe, De andere waren bezig met verkennen.

DSC_0884.JPG 

De dierenarts vond de opstaande oren van Baroes prachtig. Helaas heeft haar border collie dat laten afweten.

DSC_0887.JPG DSC_0890.JPG 

Barree is aan de beurt                                                                     Ook voor Barree zoveel vriendelijkheid.

DSC_0905.JPGDSC_0910.JPGDSC_0897.JPG 

Baroes

DSC_0913.JPG DSC_0918.JPG

Beli, oortjes kijken en daarna hartje luisteren

DSC_0917.JPG

Het is wel heel lang wachten!!! Bindi en Baroes kijken wat slaperig en even later dutten ze in.   DSC_0922.JPG   DSC_0924.JPG

En dan weer terug naar  huis. Baroes, Bindi, Beli en Barre.

 DSC_0927.JPG DSC_0930.JPG

Na het bezoek aan de dierenarts lekker eten. Mmmm……..pens!

DSC_0760.JPG IMG_1987.JPG

En dit is hij dan……..mijn zoon Sem die mij al die weken heeft geholpen deze pagina’s online te zetten. Op de foto samen met ‘zijn’ hondje. Beli is vanaf het begin af aan zijn favoriet. Als hij meer tijd zou hebben gehad dan was Beli nu zijn huisgenoot geweest. Maar ook bij hem ben ik kritisch. Als je geen tijd hebt voor een pup moet je er nog niet aan beginnen. Ik had hem Beli zo graag gegund.

Volgende week is het afscheid van Bindi op woensdag, Beli op donderdag en Barree op zaterdag. Baroes blijft tot maandag. Dan is het nest leeg.

Nog even genieten van deze fantastische kleine wezentjes.