De 10e week (deel B)

DSC_1099.JPG 
En toen was Baroes alleen. Aan haar merkte ik dat ze op zoek was naar haar nestgenootjes. Zij was even van slag totdat Chamook zich weer met haar bezig ging houden. Dat was natuurlijk ook een feest.

DSC_1101.JPG DSC_1178.JPG
Gelukkig had ze haar moeder nog                                en ze zocht haar dan ook meteen op.

 

DSC_1113.JPG DSC_1186.JPG 
Baroes in haar bench.                                                      En weer een slaapplaatje onder de trap.

DSC_1175.JPG
Omdat Baroes nu twee nachten alleen was ben ik naast haar gaan slapen op de bank. En dat vond ze prima. Hand op haar vacht zoals ik dat ook met mijn andere puppen heb gedaan. Wat kriebelen en Baroes was in diepe rust. ’s Nachts één of twee keer laten plassen. En niet alleen Baroes vond dit gezellig.

DSC_1193.JPG DSC_1197.JPG 
De dag van vertrek is voor de pup een gewone dag. Dus ook wandelen hoort daarbij.

DSC_1200.JPG DSC_1206.JPG
Bij mij lopen de puppen meteen los. Zo leren ze zelf goed op hun baas letten. Moet natuurlijk wel kunnen, wij wonen met de tuin aan het park.

DSC_1209.JPG DSC_1211.JPG 
Zoekplaatje, waar is Baroes. Of verraden Chamook en Tilou het een en ander. Wanneer ik weer de straat in wil, lijn ik de grote altijd aan, ze staan rustig te wachten tot ik de riem om heb gedaan. Ook Baroes wacht mee.

DSC_1217.JPG DSC_1219.JPG 
Het afscheid van Baroes naar het gastgezin.                        Nog even een knuffel. Tot morgen want dan pas ik weer een paar uurtjes op jou.

 DSC_1086.JPG
Het volle nest met 6 puppen en moeder Chamook links. En dan is daar het lege nest met het bijkomende lege nestgevoel. Ik heb alles meteen opgeruimd. Ook van dit nest moest ik afscheid nemen. Het nest waar zoveel in is gebeurd. De kist waarin de puppen zijn geboren, de ren waarin de eerste stapjes zijn gezet, waarin ze hebben gespeeld, geleerd van elkaar en hun moeder. Kortom, een plek waarin ze de eerste weken gevormd zijn.

DSC_1223.JPG DSC_1225.JPG
Op maandag is Baroes opgehaald en op dinsdag was ze weer even terug. Ik werd overstelpt met ‘kusjes’ en kwispeltjes. Heerlijk. En eenmaal thuis was er weer een warm welkom van Chamook en Tilou. En natuurlijk wist ze meteen het speelgoed weer te vinden.

DSC_1226.JPG DSC_1228.JPG 

DSC_1229.JPG DSC_1231.JPG
Al snel werden mij weer diverse foto’s toegestuurd. Barree was de enige die niet in de auto heeft overgegeven. Eenmaal op zijn nieuwe adres werd hij warm welkom geheten door Jeno een allerliefste Visla reu.  

P1010538.JPG P1010549.JPG
Eerst samen wandelen                                                                    een kijkje nemen in de bench van Barree

P1010577.JPG
Barree, jij mag ook wel in mijn mand hoor!

P1010582.JPG P1010583.JPG
Barree, wil jij met mij spelen?                                             Toe nou, ik wil zo graag.

P1010593.JPG
Joepie!!!!!!!!! Gelukt!

P2200309 - kopie.JPG
En ook nog een keer de foto waar menig reactie op is gekomen, nu maar iets groter. Nora die zich zo teder ontfermt over de kleine Brai die er nog geen dag is.

Omdat  Brai op deze leeftijd nog niet zolang kan lopen wordt hij gedragen tijdens de lange wandelingen die Nora wel mag maken.

P2270312.JPG P2270315.JPG
Die mooie lichtgestroomde Brai                                                                    Brai in zijn draagzak.

Waar ik heel blij mee ben is dat de meeste puppen de namen blijven houden die ik ze heb gegeven.  Beli wordt nu Beike genoemd en Bindi heet nu Ginger. Van Brai weet ik nog niet of het  Brai blijft of Bram wordt.

Omdat wij al die tijd de puppen hun stamboomnaam hebben gebruikt wil ik ze op deze site ook zo blijven noemen voor het gemak.

Dit waren 10 weken pupplezier. Ik weet dat jullie steeds hebben uitgekeken naar deze pagina’s. Ik heb het leuk gevonden om te doen.

Baco Berlioz                                                       Beli Bizet                                              Baroes Bruch

                Bindi Bach                                                           Brai Brahms                                        Barree Bartók