Maand 7:  Daar zijn ze dan!!! (Deel B)


BACO

Hoe gaat het met Baco

We zitten op ons nieuwe plekje! Aan de rand van het bos. Baco is al helemaal gewend. Kan hier heerlijk rennen en snuffelen. En spelen met ander honden. Dan wil hij nog wel ‘s doof zijn en rent alleen maar met de andere hond mee. Maar als je alleen met hem loopt, dan komt hij wel meteen als je hem roept. Sinds een week beurt hij af en toe zijn poot op met plassen, begint een echte kerel te worden. Hij is nog steeds erg op Gabrielle gericht, luistert heel goed naar haar en houdt haar ook heel goed in de gaten.

Erg leuk om de foto's van zijn broers en zussen te zien in het krantje en wat hebben ze het goed gedaan op de clubmatch!

 

26.6.2011 019 - kopie.JPG

Gabrielle met de paarden en Baco. Als dat geen dierenvriend(in) is.

 

IMG_2362 - kopie.JPG IMG_2364 - kopie.JPG

Baco strekt even de benen.

 

IMG_2365 - kopie.JPG

 

IMG_2404 - kopie (2).JPG

Samen uit??

 

 

BINDI

Hoe gaat het met Bindi

Ze groeit goed en is opgewekt en vrolijk. Echt een heerlijke hond die goed in balans is! Bij het uitlaten krijg ik vaak complimenten van mensen dat ze goed onder appél staat, dat ze erg sociaal is en dat ze er prachtig uitziet. Ik ben dan ook erg blij met haar...........totdat Kyra weer kwam logeren en ze samen in de tuin aan het spelen waren. Ik was bezig om onkruid tussen m’n planten vandaan te halen en dat vonden ze erg interessant. Toen de telefoon ging, ging ik even naar binnen en toen ik een paar minuten later weer in de tuin stond.........hadden de dames enorme gaten tussen mijn planten gegraven.......AAAAHHHHHH.........ik was zo boos dat ik ze meteen naar binnen gebracht heb en de schuifdeur dicht gedaan heb. Ze stonden beiden erg verbaasd achter het raam te kijken, ze hadden me toch alleen maar geholpen??? Uiteindelijk heb ik de gaten gebruikt om mijn stekjes van de stokroos in te zetten en heb een mooi smeedijzeren hekje om de planten gezet. Achteraf was ik dus wel blij met de gaten, want het is lastig graven/spitten in de polderse kleigrond, maar op dat moment kon ik ze wel wat!

Zo was ik laatst met Paris en Ginger in het bos aan het rijden toen we bij de vaart kwamen en er een groot zandschip langs kwam, Paris vindt het schip niet zozeer eng, maar het kabbelende water achter het schip aan is wel "spannend" dus ik was druk met het geruststellen van Paris en dat lukt aardig totdat Ginger ineens tegen de kabbelende golven begon te blaffen, Paris zich een bult schrok van haar plotselinge geblaf en er in galop vandoor sprong. Ginger rende snel achter ons aan. Na een aantal meter, toen Paris en ik weer stil stonden, keek Ginger me aan van: dat was een leuk spelletje!!! Ik moest zo hard om haar gezichtsuitdrukking lachen, maar Paris stelde het minder op prijs geloof ik!!!

001.JPG cursus Ginger 20001.jpg

Bindi heeft een allergie, bobbel op de neus                         Ook Bindi heeft het 2e diploma behaald!!

 

2011-06-23 18.14.31.jpg 2011-07-16 15.48.02.jpg

                                                                         Samen tv kijken, of luisteren o zo gezellig als ze maar op de poef mag.

 

2011-06-23 21.30.32.jpg

Wie is de baas, Bindi Bach of Mozart? Is wel duidelijk toch!

 

DSC_2578.JPG DSC_2577.JPG

Dat mooie mooie polderland. Eindeloze vergezichten. En dit is ons wandelgebied……….ruimte

 

DSC_2569.JPG DSC_2571.JPG 

Ineens ziet Bindi het paaltje wat ze al tig keer heeft gezien en zet haar haren overeind, geholpen door de wind en begint te blaffen. Dit werkt heel aanstekelijk op de andere honden. In de puberteit is weer alles nieuw als heb je het al o zo vaak gezien.

 

 DSC_2588.JPG DSC_2589.JPG

Chamook loop altijd voorop en Tilou is dicht bij mij. Bindi loopt er ergens tussenin, weet niet goed te kiezen.

 

DSC_2592.JPGDSC_2593.JPGDSC_2594.JPGDSC_2595.JPG

Chamook komt naar Bindi                                                             even een groet                     en samen op pad

 

DSC_2601.JPG

Kleine Fenne groeit op met de honden en Bindi groeit op met kleine kinderen, o zo belangrijk.

 

DSC_2622.JPG

Tijdens de vergadering van de nestendagcommissie had iemand een jonge pup van 13 weken bij zich. Dat was wat voor Bindi. Nu was zij de baas en liet dat ook goed zien. Ze hebben de hele avond samen gespeeld, doodmoe waren ze toen de vergadering om 11 uur was afgelopen.

(Links Mira en dan natuurlijk rechts Bindi)

 

 

BRAI

Hoe gaat het met Brai

Ik hoor altijd dat het zo goed gaat met hem dus ga we daar nu maar weer van uit. (Saskia)

 

Nieuwegein-20110706-00070.jpg NI_108_185 - kopie.JPG

PFFF!! Wat is het heet, even afkoelen hoor.                                Even neuzen met Molito

 

NI_108_182 - kopie.JPG  NI_108_187 - kopie.JPG

Zomaar nog twee leuke foto’s genomen op de clubmatch.

 

NI_108_179 - kopie.JPG

Heerlijk hé, zo’n ‘kind’ op schoot!

 

 

BELI

 

Hoe gaat het met Beli

Met Beike gaat het nog steeds uitstekend. Wel is ze aan het puberen en dat merk je het best bij Joost en Marloes. Die laten haar ook los tijdens het uitlaten, maar het luisteren verloopt nu moeizamer. Na de vakantie wil ik toch een trainer inhuren, die dan ook apart met Joost en Marloes oefent.

 

Het is wonderbaarlijk hoe Beike netjes aan onze open erfgrens blijft staan, ook als er een hond langs loopt. Met de zwanen en hun 6 jongen die achter ons huis langs zwemmen weet ze niet goed raad. Ze gaat er vriendelijk kwispelend op af, maar het geblaas van de ouders doet haar terugdeinzen. Zelf is ze nog niet echt een waterrat: ze blijft graag de bodem voelen. Joost en Marloes gaan bij het hondenstrand zelf met kleren en al het water in en begeleiden Beike dan soms door haar onder haar buik te steunen. Deze week bleef ze voor het eerst zelf langer zwemmen! Ze vind het dollen door het zand, zandhappen, nog veel leuker!

 

Met andere honden is ze in eerste instantie netjes onderdanig, maar na kennismaking gaat haar staart regelmatig hoger de lucht in. Toch blijft ze vriendelijk en wil vooral spelen.

 

 

NI_108_107 - kopie.JPG

Toch nog een keer deze foto omdat ik ‘m zo mooi vind. Een mooi staaltje van samenwerken. Oma en Sjoerd kijken toe hoe het koppel zich gedraagt onder spanning!

DSCF2964.JPG DSCF2962.JPG

Een dromerige Beli.                                                                Een nagezonden foto met de beker van de clubmatch.

 

DSCF2963.JPG

Beli in de tuin met beker.

 

DSCF2968.JPG

Niets gaat boven je knuffel!