Maand 5: Daar zijn ze dan!!!        (Deel B)

BACO

Hoe gaat het met Baco:

Baco doet het goed. Hij heeft al zijn tanden en kiezen gewisseld. En, hij begint inderdaad te puberen. De commando’s die hij op de puppycursus heeft geleerd snapt hij heel goed, maar in een groep honden wil hij nog wel eens afgeleid zijn.
Hij is erg op Gabriëlle gericht en dol op kinderen.
De wagenziekte is nog steeds niet over, dus voor ons zit er (voorlopig) geen keuring in. Wil hem dat niet aan doen.
Op dekoets gaat het gelukkig wel beter. Hij mag ook stukjes meelopen achter de koets als beloning. Hij vindt het ook erg leuk op de koets.

03 130 - kopie.JPG 03 132 - kopie (2).JPG
 In volle vaart achter de koets aan, heerlijk vindt Baco dat.

03 133 - kopie.JPG

03 136 - kopie.JPG
De eeuwig lachende Gabrielle

03 138 - kopie.JPG
Wat een super plaatje!

BINDI

Hoe gaat het met Bindi:

 12 mei 2011
Ik heb helaas nog geen tand van Ginger kunnen bemachtigen............maar zojuist heeft ze haar melkkies voor m’n voeten uitgespuugd!!!! Een prachtig klein wit kiesje kreeg ik van haar.
Geweldig hé!
 

21 mei 2011
Hierbij de foto's voor de site van de 5e maand van onze lieve Ginger :-)
Fijn dat Ginger bij jullie mag spelen en logeren wanneer m’n broer trouwt.
We zijn net naar training geweest en ondanks dat Ginger echt super gegroeid is, is Baroes toch weer net wat groter........ maar zij Baroes heeft natuurlijk niet de looks van Ginger ;-)
De zwarte hond op
de foto is onze logeerhond Kyra, zij logeert een week bij ons terwijl mijn oom en tante op vakantie zijn. Ze kunnen het prima vinden met elkaar! Ze rennen en zwemmen samen en ook spelletjes zijn ze gek op (vooral de bal van elkaar afpakken!!!)
Groetjes, Sonja (en de rest van de roedel)

Bindi is van  27 april tot en met 8 mei weer even in haar geboortehuis geweest. Wat was het moeilijk voor Sonja en de kinderen om afscheid van haar te nemen voor die 10 dagen. Maar Bindi ging gewoon bij ‘oma’ logeren en zou daar alles krijgen wat oma’s in petto hebben. Veel wandelen, veel spelen en veel aandacht. En erg veel foto’s maken.
De eerste dag was het even wennen zo met Tilou en Chamook en ik vond dan ook overal deemoedsplasjes, Bindi is erg onderdanig.  Op het einde van de dag waren het er nog maar een paar en de volgende dag was het over. Ze heeft genoten van moeder en tante.

Het was voor haar weer even wennen toen ze na dag 10 de aandacht van Tilou en Chamook weer moest missen maar dat werd dik gecompenseerd door haar baasjes.

DSC_1858.JPGDSC_1871.JPG
De eerste dag, Bindi krijgt een pensstaafje om even tot rust te komen. Even later heeft ze de kist met speeltjes weer gevonden en bij het zoeken heeft ze de ring om de kop gekregen. Die blijft een tijdje zitten en na haar slaapje wordt de ring door de anderen bij het spelen eraf getrokken.

 DSC_1880.JPG P1070210.JPG
Fenne kwam al heel vroeg voor de oppas. Bindi vindt het prima als Fenne er is en gedraagt zich alsof ze altijd baby’s om haar heen heeft.

DSC_1901.JPG
Bindi ligt op haar gemak op een stokje te knagen en Chamook en Petit Loup kijken ontspannen maar nieuwsgierig toe.

DSC_1908.JPG DSC_1913.JPG
We spelen altijd veel met ballen. Bindi doet dan flink mee. Hier ligt ze te kijken hoe ze de bal van Tilou af kan pakken. Ook kunnen Tilou en Chamook heel goed met de frisbee overweg. Bindi heeft hier ook kennis mee gemaakt. Alleen gooi ik ‘m bij haar niet omdat het springen nog niet goed is maar rol ik de frisbee. Bindi gaat ‘m halen en brengt ‘m keurig terug.

DSC_1964.JPG DSC_1981.JPG
Spelen met Molito, het hondje van mijn zoon en schoondochter Sem en Djamara..Bindi zoekt altijd contact met de anderen. Ze blijft net zo lang draaien totdat ze tegen een van de twee aan mag liggen. Dat vinden ze niet altijd goed. Nu accepteert Chamook het.

DSC_1991.JPG DSC_1992.JPG 
Na veel spelen en onderzoeken in de tuin wilde ik even rustig zitten dus moest Bindi even aan de lange lijn. Prima toch!!!

DSC_1993.JPG DSC_1994.JPG 
Moe van het spelen was ze in slaap gevallen achter het gordijn.  Aandacht vragen bij Petit Loup.

DSC_1995.JPG DSC_1998.JPG
Het perkje in de tuin waar alle honden graag liggen. Gewoon in het zand. De bloemen die er stonden zijn dus even verleden tijd.

DSC_1999.JPG DSC_2000.JPG          
Wat een heerlijk kopje heeft ze toch!                               Weer gelukt om naast favoriet Petit Loup te liggen.

DSC_2004.JPG
Na de boswandeling even een foto van alle drie. Ruim 8, ruim 5 en net 5 maanden.

DSC_2005.JPG DSC_2011.JPG
Moeder en dochter                                                                            Wat een snoetje hé Sonje, de knapste toch?

DSC_2012.JPG DSC_2018 vanochtend bij het wakker worden.JPG
De laatste ochtend wordt Bindi wakker in de bench en dan………

DSC_2020.JPG DSC_2036.JPG DSC_2054.JPG
morgens om 07.15 uur weer naar het bos zoals we al zo vaak hebben gedaan afgelopen 10 dagen.

DSC_2045.JPG DSC_2055.JPG 
Even een zomers plaatje.
                                 Het gaat met Chamook en Petit Loup samen in de auto goed met haar wagenziekte. Ze houdt het keurig droog en kwijlt ook niet.

Ik maak zelf veel foto´s maar dat zijn meer huis, tuin en keuken foto´s. Wilbert is de echte fotograag en daarom heeft hij nog wat foto´s gemaakt van Bindi en mij samen. En wat is ze fotogeniek. Iedere blik is van haar is goed en geeft een leuk plaatje.

DSC_2067.JPG

DSC_2070.JPG

Liefkozing

DSC_2072.JPG

DSC_2074.JPG

Ontspannen aandacht

DSC_2075.JPG

DSC_2076.JPG

Oei een poes!

DSC_2077.JPG
Natuurlijk heeft Sonja zelf ook nog foto’s gemaakt deze maand. Die zijn wat later in tijd dan bovenstaande foto’s.

2011-05-13 17.51.37.jpg 2011-05-13 18.09.57.jpg 
Bindi is natuurlijk die losloper!                                           Waarom likt dat tongetje langs haar lippen?  Is ze netjes gekomen en verwacht ze een traktatie?