Maand 3: Daar zijn ze dan!!!        (Deel B)

Mag ik u voorstellen aan Baco

Met Baco gaat het goed. Hij groeit flink en in week 10 stonden beide oortjes rechtop. Baco heeft wel veel last van wagenziekte, ook op de koets en zelfs in de fietskar .   

Baco zit ook op school en doet het er goed. Hij is wel moe na de training want het zijn toch een hoop indrukken. Thuis heeft hij minder moeite met de oefeningen omdat er minder afleiding is. Hij is wel erg enthousiast, leergierig en niet bang. Voordat hij zijn riem om krijgt gaat hij braaf zitten en ook bij het oversteken van de weg. Met de zindelijkheidstraining is het goed gegaan. Hij liep zelf naar de buitendeur! Toeval?

Hij heeft kennis gemaakt met de paarden, vond ze eerst wel een beetje eng maar staat er nu gewoon bij of ligt op een afstandje te kijken. De kippen vond hij eerst ook wel raar. Met de katten Kees en Frits gaat het ook goed. Hij wil ze nog wel ´s na rennen. Kees heeft hem toen een tik gegeven, daar was hij wel van onder de indruk. Hij jaagt de katten nu dus niet meer op. Verder is hij dol op Gabriëlle en Gabriëlle op hem. Ook haar vriendinnetjes vindt hij erg leuk. Baco is een alerte hond, heel vriendelijk en sociaal en houdt van rennen in de wei en stokken halen en brengen.

Je ziet hem haast groeien. Zijn vacht kleurt steeds lichter, het pluis is erg aan het uitvallen. Het borstelen vindt hij prima. Toen hij zijn tweede enting kreeg is hij ook gewogen en de weegschaal gaf 10.8 kg aan.

Zo jong als hij is houdt hij zijn roedel steeds meer in de gaten. Hij kijkt om of iedereen er is. 

Hij begint al wat kraag te krijgen. Baco is geweldig, we genieten enorm van hem.

   
Met twee mooi recht op staande flappers                          Een echt herdertje in de dop

  
Manieren leren op een lekkere manier.                               Baco, al een mooie stevige reu.

 
Bob, Baco en Gabrièlle                                                           Een echte ´puppy zit`

 
Als ze maar iets in de bek kunnen nemen.                        Al een reu van 10,8 kilo bij de 2e enting!!!

 
Twee fotomodellen


 
Liefkozing voor de baas.                                                        Al is hij al groot toch oogt hij maar klein.


Samen op de uitkijk.

 
3 verschillende zielen, mens hond paard                          Stoer met z´n allen op pad.
 

En dan krijgen we kleine BINDI die niet klein meer is!!!

Ginger heeft niet één keer gepiept. Ze heeft haar bench meteen gevonden en ging er meteen in liggen op haar rug, poten omhoog.  PRACHTIG!!!!

Ze heeft al twee plasjes buiten gedaan en de katten zijn zelfs met ons meegelopen met het rondje buiten wandelen, dat vond ze geweldig.

Toen Ginger 5 dagen hier was leek het alsof ze hier altijd geweest is! Ze doet keurig haar plasje en poepje buiten. Ze is dikke vrienden met onze grote Mozart (al mag ze nog steeds niet zonder toestemming in z’n staart bijten) en ook de dagelijkse ritjes in de auto gaan hartstikke goed, ze heeft niet meer overgegeven en het kwijlen wordt ook steeds minder. Wanneer we met haar buiten lopen mag ze al zo af en toe los en dan houdt ze ons keurig in de gaten, reageert op haar naam en ons "fluitje" en is zelfs in de regen het zonnetje in huis.

We hebben de kleine bench die beneden stond boven neergezet, want de doos waar ze in sliep naast m’n bed maakt wel heel veel geluid wanneer ze zich omdraaide (ze gaat eerst haar dekentje helemaal goed ordenen voordat ze gaat liggen en dat is een heel nauwkeurig werkjeKnipogende emoticon ) Nu slaapt ze dus in de bench (die we dicht doen) naast het bed en ze slaapt de nacht door, ze is afgelopen weekend pas rond 8 uur wakker geworden!!

Beneden staat de grote bench en ook daar slaapt ze erg graag in en dan natuurlijk het liefst op haar rug met de benen in de lucht, erg komisch om te zien. Wanneer ze niet in de bench slaapt, ligt ze graag op je voeten te dromen.

We staan elke keer weer verbaasd van haar leervermogen, ze is zo slim!!! Ze heeft nu al in de gaten wat wel en wat niet mag. Vanmiddag was mn nichtje van 1,5 jaar oud hier en daar doet ze erg voorzichtig mee, niks niet bijten in handjes, maar snuffelen/likken en zo af en toe in een broekspijp happen en dan nog kijkt ze me aan zo van "ik weet dat het niet mag, maar ik kan het niet helpen, ik MOET het even doen!" Oh dat koppie wat ze dan trekt, echt geweldig!

Ik wil je nogmaals bedanken voor het feit dat je de pups zo goed gesocialiseerd hebt, zo veel liefde en passie in Ginger hebt gestopt, dat ze een hondje uit duizenden is. We zijn smoorverliefd op haar!!!

 Vanmiddag ben ik met Ginger bij de dierenarts geweest voor haar 3e enting. Ze is nu precies 5,5 kilo zwaar dus ze is goed aangekomen!!. De dierenarts zie nog even dat ze super in haar vacht zat, je begrijpt dat ik overstroomde van trots 

Van de derde enting is ze erg beroerd geweest. Ze heeft alle hoekjes van haar bench gehad om te slapen nadat we thuis kwamen, ze liep erg moeilijk en de plek waar de enting gezet was (haar rug) was erg pijnlijk, dat zag je met lopen/rekken/strekken. Gisteravond heeft ze bij m´n voeten gelegen voor de bank en wilde slecht eten en uitlaten vond ze ook niet erg leuk dus hebben we haar naar het veldje getild. Daar heeft ze haar behoeften gedaan en keek Mark aan van "we kunnen weer naar huis, maar je moet me wel tillen!!"

Gelukkig was ze vanmorgen weer helemaal zichzelf, ging achter de vogels aan, rende heen en weer o het veld en had binnen mum van tijd haar bakje eten leeg. 

Saskia zegt: Bindi zit ook op school en doet het geweldig. Ze is enthousiast naar de honden om haar heen en ook naar kinderen en volwassenen. Maar vooral is Bindi enorm gericht op haar baasjes, die lijkt ze te adoreren. Bindi is een heel open hondje wat op een vrolijke en onbekommerde kijk lijkt te hebben op het leven. Hoe fijn is het dat ik af en toe een beetje in haar leven kan delen.

  
Al meteen is Bindi gewend, heel ontspannen ligt ze erbij.  Een `handje` van de poes!

 
Na haar prikje voelde ze zich niet echt lekker.               Eigenlijk, helemaal niet lekker.

 
Twee keer hetzelfde kopje twee keer anders.

 
Aanleren van FOEI!

   
Jesse doet een oefening met Bindi.                 Dan is Sonja weer aan de beurt met het naast komen.

  
Bindi heeft altijd volop aandacht.                                          Alles moet je aan kunnen raken, ook de staart.

   
Bindi Bach en Mozart wat een muzikaal stel.                                              Wat een heerlijk koppie zeg.


Fotoshoot door Siens Fotografie

 

 

  

  

 

 

 
Een van deze tandjes die Sonja zo graag wil hebben.


ECHTE LIEFDE